top of page

Ontwerp

Mensgericht ontwerp

We creëren onderscheidende producten door de status-quo uit te dagen vanuit een mensgericht oogpunt. Van schets tot lancering zorgen iteratieve toepassing van gebruikersonderzoekstechnieken, snelle prototyping en bruikbaarheidstesten ervoor dat het unieke gedrag, de verwachtingen en de omgevingen van eindgebruikers elke ontwerpkeuze die we maken inspireren.

Krijg de juiste emotie door middel van design

Styling is meer dan 'een product mooi maken'. Bedrijven willen erkend worden om hun kwaliteiten en merkbelofte. Daarom bouwen we onze ontwerpen altijd op de kernwaarden van het merk, om een emotionele band te creëren tussen de gebruiker en het product of merk.  Een goed ontwerp helpt de gebruiker om een praktisch zelfverklarend product soepel te bedienen.

schets 1_edited.jpg

Engineering  

Onze ingenieurs zijn experts in een breed scala aan productietechnieken, zoals spuitgieten, plaatwerk, extrusie, spuitgieten, frezen, 3D-printen en meer. Van werktuigbouwkunde tot verificatie van de laatste prototypes en eerste productieruns, wij begeleiden u helemaal om ervoor te zorgen dat het product klaar is om de markt te veroveren.

lichte techniek.jpeg

Klaar om samen te werken?
 

bottom of page